Артисти Березанського селищного будинку культури «запалили» новорічний вогник (ФОТО)

0
783

Артисти Березанського клубного закладу отримують вже котрий день поспіль отримують найпозитивніші відгуки від вдячних глядачів після новорічного вогнику, який відбувся напередодні новорічних свят в Березанському селищному будинку культури.

Театрали, виконавці та артисти не тільки підготували для глядачів новорічну програму, та й облаштували святковий декор та гарні фотозони для пам’ятних світлин. 

Вдячні відвідувачі чекають наступних заходів з нетерпінням, а артистичний склад клубу й досі не припиняє свій творчий процес та готують новий сценарій святкової програми «Новорічні гастролі». 

«Готувалися до новорічної програми приблизно місяць. Репетицій було багато. Кожен з учасників вносив свої пропозиції. Тобто, на публіку вже винесли спільно створений проект, який не залишив нікого з глядачів байдужим. Дякую всім учасникам творчих колективів та окремим виконавцям! Бажаю всім здоро’я та успіхів, творчого натхнення та перемог в конкурсах!» — ділиться директор Березанського СБК  Ірина Зіміна-Яценко.

До села Щасливе Березанської ОТГ артисти народного театру «Кураж» та вокальної студії «Романсіада» (в складі вокального ансамблю «Козацька пісня» та окремих солістів-вокалістів), та танцювального колективу Березанського ЗЗСО завітають 30 грудня та презентують глядачам свої «Новорічні гастролі». 

За матеріалами Facebook-сторінки Березанський СБК