Депутат Николаевского облсовета Владимир Погадаев: «Очень приятно работать с Коблевским бизнесом»

0
1523
Владимир Погадаев. Фото из открытых источников

На популярном фестивале Iron Maracas корреспонденту koblevo.news удалось пообщаться с Владимиром Погадаевым, жителем Березанки и депутатом Николаевского областного совета.

Корр.: Владимир Александрович, расскажите о Ваших впечатлениях от фестиваля?

В. Погадаев: Знаєте, дуже приємно, що на початку травня прокидається перлина нашої Миколаївщини і прокидається саме таким чином — таким драйвовим екстрим-фестом, який ми зараз маємо змогу спостерігати! Приємно, що на фестивалі ми можемо зустріти не лише молодь, а і людей різних вікових категорій. Всі присутні тут — це люди, молоді душею!»

Корр.: Как Вы думаете, почему фестиваль проводят именно в Коблево?

В Погадаев: Як на мене, в Коблево (і в Березанці) дуже багато прекрасних локацій, і місце фесту — одна з них. Місце вибрали не випадково, адже тут розвинута інфраструктура, поруч море, прекрасні люди, організація.

Корр.: Начало мая, начало летнего сезона. И Коблевская ОТГ открывает этот сезон таким прекрасным фестивалем! Какие будут еще фесты в Коблево?

В Погадаев: Cкажімо так. Не хочу відкривати всі таємниці, але вже в червні ми матимемо змогу відвідати масштабний фестиваль із залученням зірок естради, з величезною кількістю заходів.  А даже буде ще більше — ми докладемо максимум зусиль!

Корр.: Президент Украины в августе 2020 анонсировал «Черноморскую Ривьеру». Расскажите, что это за проект?

В. Погадаев: Чорноморська Рів`єра — це наша мрія, яку озвучив наш Президент і яку підтримали губернатор і голова обласної ради. Я, особисто як депутат облради, буду сприяти реалізації цього проекту. Дорога, названа в проекті Чорноморською Рів`єрою, буде сполучати Коблево, Рибаківку, Морське, Лугове з Очаковом і далі. Такий глобальний задум. Будівництво дороги між Миколаєвом і Очаковом вже почалось. Це буде щось на кшталт Французської Рів`єри, коли люди мають змогу подорожувати вздовж моря, спостерігати за краєвидами, зупинятися в певних локаціях, де виростуть нові сучасні готелі. Після того, як Коблево отримає статус курорту — я в це вірю — ми матимемо змогу будувати тут санаторні комплекси. Це розширить сезон з трьох-чотирьох місяців до цілого року! Відповідно, це створення робочих місць, це розвинута сучасна інфраструктура. Це забезпечить надходження до бюджету, що, в свою чергу, сприятиме розвитку соціальної частини. Цей задум має стати у майбутньому локомотивом всієї Миколаївщини! 

Корр.: В рамках Черноморской Ривьеры затронутся ли отдаленные села Коблевской ОТГ? Там, к сожалению, нет дорог.

В. Погадаев: Cправа в тому, що сам проект передбачає масштабне будівництво, а це означає створення робочих місць і наповнення бюджету. В свою чергу, громада отримає змогу займатися, в тому числі, і дорогами. Тому я переконаний, що будівництво Рів`єри позитивно вплине на всю громаду, включаючи і ті села, які з географічних чи якихось інших причин не є в центрі уваги. 

Корр: А как откликнулся местный бизнес на проведение фестиваля?

В. Погадаев: Дуже приємно мати справу з підприємцями Коблево, тому що вони дуже зацікавлені в розвитку свого селища, курортної зони. Всі підприємці, яких ми запросили до співпраці, охоче відповіли. Коблево наповнене соціально відповідальним бізнесом — це без заперечень!

Беседу проводил Вячеслав Кириков