Спецназ на острове Березань: ВИДЕО

0
599

Очаковские «морские котики» впервые за 29 лет независимости Украины десантировались на остров Березань и Кинбурнскую косу.

Об этом сообщает официальная страница 73-го Морского Центра в Facebook. 

ДЕСАНТУВАННЯ НА ОСТРІВ БЕРЕЗАНЬ

Очаківські "морські котики" ВПЕРШЕ за часи Незалежності України десантувались на острів Березань та Кінбурнську косуВперше за часів Незалежності оператори 73 морського центру спеціального призначення здійснили вивід груп повітряним шляхом на морські ділянки узбережжя за допомогою парашутних систем типу “КРИЛО” на острів Березань та Кінбурнську косу, що знаходиться в акваторії Чорного моря.Оператори десантувались з висоти 1,5 кілометри в повній екіпіровці, зі зброєю та спорядженням необхідним для виконання завдань в тилу противника.“Один за одним, ешелоновано, тримали дистанцію. Звісно, адреналін зашкалював, бо бачиш під собою море й тільки клаптик землі. Для координації приземлення використовували радіостанції, адже сам острів нам невідомий, ми на нього приземлялись уперше. ” – поділився враженнями розвідник Н.За період Незалежності десантування на морське узбережжя на острів парашутним способом здійснюється вперше.Для більш прихованого виводу груп в тил противника розвідники десантувались не над островом Березань, а за 3 кілометри, що унеможливлює ідентифікацію парашутиста в повітрі та дозволяє приховано вийти в тил.#73МЦСпП #ССО #SOF #ЗСУВійськове телебачення УкраїниКомандування Сил спеціальних операцій ЗС УкраїниГенеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of UkraineМіністерство оборони України

Опубліковано 73 морський центр СпП ім кошового отамана Антіна Головатого Середа, 24 червня 2020 р.

Операторы 73 морского центра специального назначения осуществили заход с воздуха на морские участки побережья с помощью парашютных систем типа «Крыло» на остров Березань и Кинбурнскую косу с высоты 1,5 километра. Десантники были полностью экипированы, включая оружие и военное снаряжение. 

Участники событий рассказывают, что ощущения были острыми, а адреналин зашкаливал. 

«Видишь под собой море и только клочок земли. Для координации приземления использовали радиостанции, ведь сам остров нам неизвестен, мы на него приземлялись впервые. «- поделился впечатлениями один из разведчиков.

Также сообщается, что разведчики десантировались не над островом Березань, а за 3 километра от него,  что позволило скрытно выйти в тыл условного противника.