В Березанській селищній раді відбулося чергове засідання сесії

0
139

14 червня відбулося пленарне засідання 50 сесії селищної ради восьмого скликання, яке провів голова Березанської селищної ради Валерій Хоміцький, повідомили в пресслужбі Березанської громади. До порядку денного увійшло 25 основних питань та різне. У залі засідань були присутні 18 депутатів із 26 обраних.

Участь у засіданні взяли заступник селищного голови, керівники структурних підрозділів, закладів освіти, працівники селищної ради, а також громадськість.

Відкрили засідання хвилиною мовчання за загиблими співвітчизниками від російської агресії. На початку сесії Валерій Альбінович надав роз’яснення стосовно питань, які раніше виклав у своєму відкритому листі, та надав вичерпні відповіді на поставлені запитання присутнім на сесії мешканцям громади.

Одним із найважливіших питань, яке розглянули та затвердили депутати, було внесення змін до бюджету Березанської селищної територіальної громади на 2024 рік, яким передбачено виділення одного мільйона гривень на підтримку ЗСУ.

Депутати затвердили Програму підтримки сил безпеки і оборони України на 2024-2028 роки та внесли зміни до рішення Березанської селищної ради від 20.12.2022 року № 11 «Про затвердження Програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Березанської селищної ради на 2023-2027 роки. Також прийняли низку рішень щодо земельних питань.

На завершення обговорили розширення території національного природного парку «Білобережжя Святослава» не території нашої громади. З презентацією виступив заступник директора парку Павло Холодняк.

Всі рішення 50 сесії будуть опубліковані згідно чинного законодавства на офіційному сайті Березанської громади у розділі «Офіційні документи».