Голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз передав допомогу військовим з Харківського і Запорізького напрямків

0
277

Благодійний фонд «Розвиток Коблево» продовжує підтримувати військовослужбовців, які боронять країну на гарячих напрямках. Цього разу на початку червня 2024 року волонтери фонду передали захисникам з Харківського та Запорізького напрямків ліки, продукти, каністри, та інші корисні у військовому побуті речі, інформує офіційний сайт БФ «Розвиток Коблево».

«Не зупиняємось та далі шукаємо можливості аби підтримати наших захисників! Сьогодні важко знайти людину, яка б не допомагала військовим або тим, хто постраждав від війни, тому волонтери нашого фонду тримають з хлопцями тісний зв’язок, завжди цікавлячись їх першочерговими потребами», — розповів голова фонду Олег Боз.

Також БФ «Розвиток Коблево» тісно співпрацює із іншими благодійниками та волонтерськими спільнотами у напрямку підтримки українських військовослужбовців, приймає активну участь у зборах на автівки та тактичне спорядження для військових.

«Об’єднуємося із друзями, партнерами та однодумцями задля спільної доброї справи — допомагати! Також закликаю кожного, хто має таку можливість, допомагати нашим бійцям та робити маленький крок до нашої спільної великої перемоги», — також зазначив Олег Боз.