В Березанській громаді відбулася зустріч селищного голови з мешканцями села Малахове

0
217

5 червня за участю голови Березанської селищної ради Валерія Хоміцького в Малаховому відбулася сходка громадян, на якій також були присутні заступниця голови Людмила Кравцова, керуюча справами виконавчого комітету Наталія Кліщенко, секретар селищної ради Ірина Гопайнич та представники селищної ради з фахових питань.

Про це повідомили у пресслужбі Березанської громади. 

Валерій Хоміцький звернувся до мешканців: «Я вдячний, що сьогодні ви прийшли на зустріч, залишаєтесь небайдужими до проблем села. Сподіваюсь, що ми спільно зможемо знайти шляхи вирішення існуючих проблем, незважаючи на такі складні часи для України та громади».

На зборах розглянули питання функціонування місцевого ФАПу, ремонту доріг, вивозу сміття, благоустрою кладовища, відключення світла, відновлення навчального процесу в Малахівському закладі освіти, а також тимчасове розташування та створення умов для дошкільнят на базі школи. Окремо постало питання про роботу вітряків на території нашої громади. На всі питання присутні отримали вичерпні відповіді та обговорили шляхи їх вирішення. 

Також присутнім була надана консультація від провідних спеціалістів селищної ради стосовно земельних питань, питань реєстрації та соціального захисту. Окремо малахівці подякували присутньому на зборах директору КП «Березань» Аркадію Курічуку за якісну роботу із забезпечення водою.

Зустріч пройшла конструктивно, з розумінням проблем сьогоднішніх реалій, взаємоповагою та довірою. Від всіх мешканців Малахового Тетяна Василівна Григоренко подякувала голові селищної ради Валерію Хоміцькому, спеціалістам за таку потрібну, результативну зустріч та увагу до проблем села.

Також повідомляєтьс, що того ж дня до селищної ради завітала медична сестра, яка виявила бажання працювати в Малахівському медичному пункті. Це позначає, що найближчим часом, після відновлення водопостачання, проведення поточного ремонту, мешканці зможуть отримувати медичну допомогу.

Також є домовленість про покіс трави та благоустрій території біля місцевого магазину його власником. А за місцевим будинком культури покіс трави проведуть його працівники. Відносно благоустрою сільського кладовища: дано доручення директору КП «Березань» протягом місяця провести відповідні роботи.