В Березанській громаді відбулося засідання виконавчого комітету

0
81

30 травня 2024 року в Березанській громаді відбулось засідання виконавчого комітету під головуванням селищного голови Валерія Хоміцького. У ході роботи члени виконавчого комітету розглянули 8 питань – з соціальної сфери та захисту прав дітей, повідомили у пресслужбі громади. 

Зокрема – внесли зміни до рішень виконкому про створення селищної координаційної ради з питань запобігання і протидії домашньому насильству та про утворення міждисциплінарної команди для організації соціального захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Своїм рішення виконавчий комітет затвердив графік руху соціального безплатного автобуса на території Березанської територіальної громади на 2024 рік. Члени виконкому погодили дні, в які автобус буде здійснювати підвіз людей з населених пунктів громади до Березанки й назад. Час вирушення буде коригуватись водієм протягом місяця тестувальних рейсів.

Також в ході засідання виконкому погоджено надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, трьом дітям нашої громади та затверджено висновок Органу опіки та піклування Березанської селищної ради про доцільність позбавлення батьківських прав гр. М. відносно її сина.

Всі рішення будуть оприлюднені в розділі «Офіційні документи» на офіційному сайті Березанської селищної ради.