Вина KOBLEVO вперше презентували на міжнародній виставці в Лондоні

0
319

Вина відомого українського виробника KOBLEVO вперше презентували на міжнародній виставці London Wine Fair. Український національний стенд уже другий рік поспіль бере участь у виставці. Загалом, цього року Україну на міжнародній арені презентувало 10 виробників, пише журнал Drinks

«Найбільш комплементарними став білий Мускат, Мускат Голд, Рислінг з Селекту та Бренді. Неодноразово відзначали незвичайну і привабливу пляшку бренді. Серед червоних безперечний лідер – Червона Калина із патріотичної автентичної лінійки. Також сподобалось Шардоне, як у тихому вині з лінійки Резерв, так і в ігристому брюті ТМ Маренго. По Мускат Голд приходили по «сарафанному радіо». Пішли чутки, що на українському стенді є щось незвичайне. Приходили португальці, англійці тощо. Смак не типовий для європейського ринку, семпли швидко закінчилися, останню пляшку довелось приховати і давали дегустувати вже тільки тим, хто прийшов скуштувати саме його», – коментують представники компанії.

Найбільшу увагу серед вин KOBLEVO привертав дизайн патріотичної лінійки навіть серед тих, хто не цікавився категорією саме тихих вин.

«Автентична лінійка вин KOBLEVO сягає глибини народної пам’яті та вирізняється зображенням унікального Самчиківського розпису на етикетках. Такими малюнками з вираженими мазками яскравих кольорів здавна розписували будинки зовні та в середині, посуд та інші побутові речі. Народне українське малярство з Південно-Східної Волині, що практично зникло з нашого ужитку та пам’яті, тепер відновлюється завдяки небайдужим серцям та шириться Україною», – кажуть у компанії.

Наразі патріотична серія налічує 4 позиції українського вина: «Стефанія», «Мрія», «Моя Червона Калина» та «Вільна Пташка». Кожна позиція вина – це ще один візерунок, ще одна частинка нашої історії.

«Представники HoReCa відразу почали ділитися контактами своїх постачальників, щоб ми якнайшвидше почали з ними співпрацювати, а вони змогли почати замовляти вина Коблево до своїх барів і готелів.Тож ми сподіваємося, що продукцію KOBLEVO скоро можна буде побачили на полицях британських та інших європейських магазинів. В цілому ж дуже відчутна підтримка України на міжнародній арені», – підсумовують представники компанії.