Голова БФ «Розвиток Коблево» передав військовим на фронт окопні свічки

0
339

Очільник Благодійного фонду «Розвиток Коблево» Олег Боз продовжує підтримувати українських військовослужбовців. Цього разу голова фонду передав захисникам, які боронять країну на запорізькому напрямку, партію окопних свічок, які виконують доволі специфічні функції у суворому військовому побуті. Про це повідомляється на сайті БФ «Розвиток Коблево»

«Команда нашого фонду постійно цікавиться потребами українських захисників, адже хлопці на позиціях вимушені облаштовувати свій побут, готувати, сушити свій одяг, тому такі речі, як окопні свічки для них завжди стають у нагоді. Дуже сподіваюсь, що допомога такого роду полегшує побут наших хлопців, зігріваючи їх самих та їх бойовий дух», — поділився голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз.

Нагадаємо, що команда Благодійного Фонду «Розвиток Коблево» веде безперервну волонтерську діяльність у напрямку підтримки української армії з перших днів вторгнення загарбника на наші землі. Вже більш року волонтери фонду допомагають військовослужбовцям, намагаючись покращити умови перебування захисників на позиціях та передових локаціях: медикаменти, засоби гігієни та продукти, комплекти форми та бушлати, різноманітні прилади та тактичне обладнання і багато інших корисних для військовослужбовців речей систематично забезпечує БФ «Розвиток Коблево» для військових власними силами, а також залучає волонтерські спільноти, інші благодійні організації та міжнародних партнерів.

«Щодо підтримки української армії — ми й надалі триматиме впевнену позицію. Наразі наші бійці налаштовані на перемогу і йти до кінця, а ми із свого боку робитиме все від нас залежне, аби підтримати захисників, їх бойовий дух та зміцнити впевнений настрій на майбутню перемогу», — зазначив Олег Боз.

Також команда Благодійного фонду разом із своїм засновником Олегом Бозом активно приймає участь у різноманітних благодійних фінансових зборах,  оголошених на потреби бійців ЗСУ, які проводять місцеві активісти та волонтери.