В Березанській громаді триває місячник благоустрою (ФОТО)

0
317

В рамках місячника по благоустрою, який було оголошено на території Березанської громади з 22 березня по 14 квітня, вже проводяться певні роботи в населених пунктах Березанської громади. 

Про це повідомляє прес-служба Березанської СТГ, нагадуючи про те, що до заходів з благоустрою рекомендовано доєднатися всім суб’єктам підприємницької діяльності, юридичним особам, мешканцям багатоквартирних будинків та приватних домогосподарств.

Роботи з благоустрою вже тривають. В Березанці в парковій зоні робітники з благоустрою селищної ради очистили газони, повапнували дерева, бордюри, на Алеї Закоханих у Березанці висадили квіти, прибрали (врятували) від побутового сміття лісопосадку біля комбікормового заводу. 

Колектив Березанського лабораторного відділення (колишня санепідемстанція) гарно прибрав прилеглу до своєї будівлі територію. 

Учнівські колективи 5-10 класів Краснопільського ліцею своє працею на ділі показали, що за одну годину всім разом дружно можна облагородити місцину біля свого навчального закладу, як це зробили вони під час акції «Година Землі».  

Учні 5, 7, 8 класів Калинівського ліцею висадили 12 кущів калини, долучившись до проекту «Калина – символ України, калина – дерево святе».