Родини переселенців Коблівської громади отримали допомогу від Благодійного Фонду «Розвиток Коблево» (ФОТО)

0
909

Команда Благодійного Фонду  «Розвиток Коблево» передала гуманітарну допомогу для дітей родин внутрішніх переселенців, які знайшли прихисток у селах Коблівської територіальної громади. 

Родини вимушено переміщених українців, які проживають в селах Коблеве, Виноградне, Морське та Лугове Коблівської територіальної громади, отримали від благодійної організації 50 комплектів весняного одягу для дітей, а саме — спортивні костюми та куртки для хлопців та дівчат віком від 3 до 12 років.

«Цю допомогу вдалося організувати завдяки спільному проекту Благодійного Фонду «Розвиток Коблево» разом з партнерською благодійною організацією «Вплив» в рамках ініціативи «Shelter Ukraine». На сьогоднішній день підтримка внутрішньо переміщених українців, які постраждали від війни — наша спільна мета та задача. Ці люди були вимушені покинути свої домівки та облаштовуватися на нових місцях. Звісно, таким родинам в умовах воєнного часу нелегко, тому ми намагаємося підтримувати їх», — розповів очільник Фонду Олег Боз.

Родини переселенців зі свого боку висловили свою подяку благодійникам за таку актуальну допомогу їх дітям.

Варто зазначити, що «Розвиток Коблево» міцно тримає волонтерський фронт та постійно веде активну роботу в напрямку волонтерської діяльності: допомагає вразливим категоріям населення, які потребують особливої уваги та турботи у часи воєнного стану, а також цікавиться сьогоденними потребами місцевих жителів, нагальними потребами внутрішньо переміщених родин, які проживають у Коблівській громаді.

«Благодійний Фонд «Розвиток Коблево» постійно знаходиться в пошуках додаткових шляхів підтримки та надання допомоги незахищеним категоріям населення, зокрема ВПО, тому що жоден не повинен залишитися в складній життєвій ситуації на одинці», — зазначив засновник БФ «Розвиток Коблево».

Також зазначимо, що «ShelterUkraine» – це благодійна підтримка соціальних ініціатив, які вирішують гуманітарні проблеми цивільного населення України в умовах війни. Проєкт підтримується міжнародними донорами, а українські благодійні організації, які опікуються внутрішньо переміщеними особами та цивільним населенням, в тому числі і Благодійний Фонд «Розвиток Коблево», ефективно допомагають постраждалим від війни у своїх громадах. 

Благодійну допомогу було надано в межах ініціативи «ShelterUkraine», що реалізується завдяки SILabUkraine та ChildFundDeutschland та AktionsbündnisKatastrophenhilfe. Мета проєкту — допомога внутрішньо переміщеним українцям, що постраждали від війни.

#ShelterUkraineCampaign #ChildFundDeutschland #AktionsbündnisKatastrophenhilfe #EmergencyRelief #HumanitarianAid

Покликання на сторінки:
SILab Ukraine — https://www.facebook.com/silab.ukraine
VPLYV — https://www.facebook.com/vplyvfund
Teple Misto — https://www.facebook.com/warmifua
Teple Misto — https://www.instagram.com/teple_misto/
ChildFund Deutschland — https://www.facebook.com/ChildFundDeutschland