Захисники з-під Бахмуту отримали допомогу від голови БФ «Розвиток Коблево» Олега Боза

0
405

Благодійний Фонд «Розвиток Коблево», який спрямовує свою волонтерську діяльність на підтримку української армії з початку повномасштабного вторгнення країни-агресора, продовжує забезпечувати військовослужбовців корисними речами та приладами.  

Нещодавно головою та очільником фонду Олегом Бозом було організовано передачу допомоги бійцям на Бахмутський напрямок — військовослужбовці отримали від благодійників пічки «буржуйки».

«Це той мінімум, яким ми можемо віддячити нашим захисникам ЗСУ за наш спокій та тихі ночі. Бахмут – це фортеця української незламності, гаряча точка, яку наші хлопці відстоюють вдень і вночі, тому особисто я вважаю за необхідність підтримувати військовослужбовців, які боронять нашу країну та ведуть важкі бої на таких гарячих напрямках», — вважає голова БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз.

Варто зазначити, що команда Благодійного Фонду «Розвиток Коблево» також активно долучається до різноманітних волонтерських заходів, в тому числі й у Миколаївському регіоні, які пов’язані із підтримкою військовослужбовців ЗСУ та ТРО.

«Сьогодні наш спільний волонтерський рух став надійним тилом для української армії. Наш Фонд намагається максимально активізувати всі сили для допомоги військовим та закликає об’єднуватися у спільній благодійній ініціативі міжнародних партнерів та донорів, щоб надалі підтримувати наших мужніх військовослужбовців. Таким чином ми робимо свій вклад у протистоянні загарбнику», — поділився Олег Боз.

Незважаючи на те, що повномасштабна війна в Україні точиться вже більш року, приносить вагомі збитки та вимагає значних ресурсів, українські благодійники, в тому числі Благодійний Фонд «Розвиток Коблево», змогли адаптуватися під воєнну ситуацію, допомагаючи державі та Силам оборони, адже допомога має не тільки практичне значення, але й надає захисникам моральну підтримку.

«Я вважаю, що неважливо, у який спосіб людина або організація допомагає нашим військовослужбовцям, головне – не припиняти це робити до самої нашої Перемоги», — резюмував очільник Благодійного Фонду.