«Підприємець» налагодив бізнес: возив із Коблево патрони та гранати на продаж (ФОТО)

0
973

Уродженець Миколаївщини налагодив процес продажу зброї у сусідній Одеській області – правоохоронці двічі зафіксували факт реалізації.

Як повідомили в Одеському районному управлінні поліції №2, фігурант привіз із села Коблево Миколаївської області до села Сичавка Одеської області 400 набоїв до нарізної вогнепальної зброї та збув їх, а вдруге – 1037 набоїв та гранату «Ф-1», які також продав.

Правоохоронці вилучили з незаконного обігу боєприпаси та затримали чоловіка. За місцем його проживання провели обшук, під час якого вилучили ще мисливський гладкоствольний карабін та 1416 набоїв різного калібру невідомого походження.

«Наразі правопорушнику повідомили про підозру у придбанні, зберіганні та збуті бойових припасів без передбаченого законом дозволу – за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Її санкція тягне за собою позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою», — прокоментував старший слідчий територіального підрозділу поліції Денис Ісаєв.

Досудове розслідування у справі продовжується, правоохоронці встановлюють походження бойових припасів та зброї, а також повне коло причетних до цього злочину осіб.