У Рибаківці відкрився підрозділ пожежної охорони (ВІДЕО, ФОТО)

0
1881

26 січня в с. Рибаківка Коблівської територіальної громади Миколаївського району відкрився новий підрозділ місцевої пожежної охорони. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Миколаївській області. 

Відтепер на допомогу вогнеборцям Головного управління ДСНС України у Миколаївській області в разі виникнення пожежі зможуть прийти місцеві пожежні, які нестимуть службу у цілодобовому режимі.

На чергування заступають троє співробітників, з яких один водій та двоє вогнеборців, а на бойовому розрахунку завжди стоїть спеціальний пожежний автомобіль.

“Питання створення та відкриття нових підрозділів місцевої пожежної охорони завжди на часі. Це пов’язано із тим, що підрозділ ДСНС зазвичай має досить великий район виїзду і до найвіддаленішого населеного пункту шлях прямування може займати іноді до години та більше. У випадку відсутності місцевої пожежної охорони, втрачається дорогоцінний час, і це може призвести до непоправних наслідків. Тож дякуємо органам місцевої влади за сприяння у вирішенні питання відкриття даного підрозділу та бажаємо хлопцям сухих рукавів.”, — зазначили рятувальники Миколаївщини, які відвідали підрозділ.