«Центр первинної медико-санітарної допомоги «Коблеве» отримав гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів

0
277

У рамках другого етапу Грантової гуманітарної допомоги «Гуманітарна солідарність» від Міжнародного Фонду «Відродження» у партнерстві та за підтримки CARE Deutcshland е.V. КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Коблеве» Коблівської сільської ради отримало допомогу у вигляді медичних препаратів на суму понад 331 тис. грн. 

Про це повідомляється на офіційному сайті Коблівської територіальної громади. 

«В цей нелегкий час для нашої держави, коли забезпечення вразливих верств населення громади стало під загрозою, Міжнародний Фонд «Відродження» та CARE Deutcshland е.V. протягнули нам руку допомоги», — зазначається у повідомленні. 

Завдяки цьому дітки-інваліди, інваліди та інсулінозалежні громадяни Коблівської громади тривалий час будуть забезпечені необхідними медикаментами: інсулінами, протипаркінсонічними та протисудомними препаратами, препаратами для щитовидної залози та для іншої невідкладної допомоги. Адже залишитись цим людям без медичних препаратів хоча б на один день рівноцінно смерті.

Зазначається, що проєкт здійснюється за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та CARE Deutschland в рамках Грантової гуманітарної програми «Гуманітарна солідарність».