У Березанці відбувся волейбольний турнір серед чоловічих команд

0
499

Для Березанської громади проводити волейбольні турніри у листопаді вже стало доброю традицією. Так, у неділю 20 листопада, на базі Березанської ДЮСШ відбувся турнір з волейболу чоловічих команд, учасниками якого були команди з м. Миколаєва, м. Южне, м. Нова Одеса, с. Рибаківка Коблівської громади та команда Березанської громади, про що розповідає прес-служба Березанської СТГ. 

Зазначається, що усі команди відзначилися цікавою потужною грою і були майже рівні за класом гри, а вболівальники були вдячні їм за отримані задоволення і драйв. Але будь-який турнір передбачає переможця. 

Отже, кубок, грамота і медалі за І місце отримала команда з Нової Одеси, ІІ місце у команди з Миколаєва, ІІІ місце у волейболістів з Коблівської громади (с. Рибаківка), на ІV місці команда з Березанки і V місце у Южненської команди. 

Кращим гравцем турніру визначено капітана команди з Нової Одеси Геннадія Матіна за гарну гру пасуючого та вміння налаштувати команду на перемогу. Варто відзначити суддівську колегію у складі судді на майданчику Ігоря Лаптєва та секретаря змагань Марію Семенову. 

Турнірна таблиця:

1. Миколаїв – Нова Одеса — 0:2
2. Березанка – Южне — 2:1
3. Южне – Миколаїв — 0:2
4. Рибаківка – Нова Одеса — 0:2
5. Березанка – Миколаїв — 0:2
6. Южне – Нова Одеса — 0:2
7. Южне – Рибаківка — 0:2
8. Березанка – Нова Одеса — 0:2
9. Миколаїв – Рибаківка — 2:0

10. Березанка – Рибаківка — 1:2 

Ініціатором та куратором змагань виступив добре відомий серед шанувальників спорту тренер ДЮСШ Володимир Трибуха. До слова, Володимир Михайлович один із тих наставників, який паралельно із спортом, виховує в дітях силу духу, віру в себе, відповідальність та почуття командної згуртованості.