Освітян Коблівської громади запрошують доєднатися до патріотичної акції «З любов’ю у кожній петельці»

0
403

Колектив Центру професійного розвитку педагогічних працівників Коблівської сільської ради пропонує усім освятнам громади взяти участь у благодійній акції присвяченій Дню Захисника України. Відповідне оголошення від ЦПРП опубліковано на офіціному сайті Коблівської громади. 

«Шановні освітяни Коблівської сільської ради! Зимова пора року вносить свої корективи на фронті та перевіряє на міцність кожного нашого захисника, який забезпечує національну безпеку і оборону, дає відсіч і стримує збройну агресію Російської Федерації. Саме тому, колектив Центру професійного розвитку педагогічних працівників закликає всіх небайдужих освітян до участі у благодійній акції присвяченій Дню Захисника України «З любов’ю у кожній петельці» по збору гуманітарної допомоги нашим військовим у вигляді в’язаних речей, а саме – шкарпеток», — йдеться у повідомленні. 

На роботи чекають у приміщенні Центру професійного розвитку педагогічних працівників Коблівської сільської ради за адресою: с. Коблево, вул. Степова, 2, до 1 грудня 2022 року.