«З паляницею до перемоги»: майстриня з Коблівської громади представила свій шедевр на ярмарці хлібо-булочних виробів

0
429

Коблівська громада прийняла участь в ярмарці хлібо-булочних виробів «З паляницею до Перемоги», яку було організовано з нагоди Дня Миколаївської області. В акції прийняли участь 30 громад нашої області, а Коблівську громаду представила майстриня з Рибаківки, яка випікла традиційний український коровай, про що розповіла кореспондентові koblevo.news директор Коблівського центру дозвілля та розвитку особистості Оксана Годун. Прикрасами його стали символичні кольори нашої країни, а по завершенні акції, короваї були передані нашим захисникам.

«Тож нас не зламати, нас не скорити, бо ми – сильна нація, бо ми плекаємо свої народні традиції, бо ми любимо свою неньку-Україну», — з гордістю зазначила пані Оксана. 

Також варто зазначити, що коровай талановитої майстрині з Коблівської громади опинився в регіональних та місцевих ЗМІ. 

«Надані для експозиції хлібобулочні вироби української кухні та кухонь інших народів світу, після експонування будуть передані нашим захисникам, адже акція проводиться з метою надання можливості хлопцям та дівчатам, які стоять на захисті країни, відчути тепло рідної домівки та запашного хліба, адже паляниця, як і хліб узагалі, символізує щастя і благополуччя, прихильність, гостинність та безпеку», — також повідомили в Миколаївській обласній раді.