Допомога заради перемоги: БФ «Розвиток Коблево» надав підтримку бійцям ЗСУ

0
1025

Благодійний фонд «Розвиток Коблево» не припиняє надавати допомогу захисникам нашої країни, особливо тим, які боронять суверенність, гідність та незалежність України на передових позиціях Миколаївщини.

Так, очільник та засновник БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз у взаємодії із благодійним фондом «Серце до серця» вже вкотре передав бійцям на передову продукти, ліки, засоби гігієни та інші необхідні речі.

Варто відзначити, що благодійний фонд «Розвиток Коблево» веде свою діяльність вже шість років, а в умовах сьогодення з перших днів війни благодійники всі свої сили спрямували на допомогу тим, хто потребує цього більш за все – це стосується як переселенців, які знайшли прихисток у Коблівській громаді, так і місцевих жителів, які опинилися у складних життєвих обставинах: багатодітні сім’ї, люди, які втратили роботу, люди похилого віку та з обмеженими фізичними здібностями та інші групи незахищених верств населення.

«Я вважаю, що ми повинні підтримувати наших захисників, особливо тих, хто боронить нас та нашу область на передових позиціях. Допомогу організовуємо своїми силами, координуємось та  об’єднуємося заради однієї загальної справи – перемоги над загарбниками», — розповів засновник БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз.

Хочеться вірити, що завдяки небайдужості людей, допомозі благодійників і кожного українця, який робить свій внесок в одну спільну справу, перемога над загарбниками стає ближчою, а віра і сила єдності не залишає тих, хто щохвилини бореться за мирне небо та квітуче майбутнє України.