У Миколаївському районі  звільнили бізнес від плати за оренду комунального майна та перейменували театр

0
271

На сесії Миколаївської обласної ради, яка вібулась умовах щоденних ракетних обстрілів депутати та керівничий апарат розглянули 7 важливих питань, які були прийняті одностайно, про що повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва. 

«Нічого спільного з країною-терористом! Враховуючи позицію трудового колективу, прибрали з назви нашого театру слово «російський». Сьогодні, після усього, що окупанти творять на нашій землі, після вбивств дітей слово «російській» = «ТЕРОРИСТИЧНИЙ». Це визнає вже усе світове суспільство! Тому відсьогодні, наш театр цього слова у своїй назві не має», — розповідає Ганна Замазєєва.

Також підтримали бізнес у ці надскладні часи та звільнили його від плати за оренду комунального майна на території Баштанського, Вознесенського та Миколаївського районів, у тому числі м. Миколаїв. 

Ряд важливих рішень було прийнято у сфері охорони здоров’я регіону, що допоможе медзакладам області підвищити рівень допомоги громадянам і стати більш мобільними у прийнятті управлінських рішень.