ДТЕК ВДЕ передав великий обсяг гуманітарної допомоги для Березанщини: медикаменти та продукти для переселенців

0
411

На початку липня компанія ДТЕК ВДЕ доставила в Березанську громаду 2200 продуктових наборів від Фонду Ріната Ахметова та понад 100 найменувань медикаментів.

Зазаначається, що ліки призначені для Березанської центральної районної лікарні та Березанського центру первинної медико-санітарної допомоги, до яких також часто приїжджають лікуватись мешканці Коблівської та інших сусідніх громад. 

Мова йде про знеболювальні, протизапальні, серцеві та заспокійливі препарати, антибіотики, ліки для онкохворих та людей із захворюваннями ендокринної системи, шлунково-кишкових розладів, перев’язувальні матеріали, кровоспинні джгути та багато іншого. Частину медикаментів буде передано Коблівській сільській раді згідно з запитом. 

«З початком війни багато хто на собі відчув, як похитнулось здоров’я. Зважаючи на те, що населення Березанської громади збільшилось на кілька тисяч людей, потреба в медикаментах значно зросла. Сподіваємось, що така підтримка допоможе людям пережити важкі воєнні часи», — розповідає директор ДТЕК Тилігульської ВЕС Олег Соловей.

Окрім того, компанія спільно з Фондом підтримала Березанську територіальну громаду, надав 2200 продуктових наборів, які призначені для внутрішньо переміщених осіб, що тимчасово проживають на території Березанської громади.

Такі ж набори минулого тижня отримали переселенці Коблівської сільської ради. Набір містить ключові необхідні харчові продукти: м’ясні консерви – паштет та тушковане м’ясо, крупи, макарони, борошно, сіль, цукор, консервовану квасолю та печиво. Продуктові набори вже почали роздавати серед переселенців, які потребують підтримки, бо, на жаль, багато хто втратив домівки та роботу. 

«Завдяки нашій підтримці та гостинності жителів Березанщини переселенцям буде легше. Продовжуємо тримати зв’язок з громадами, щоб розуміти потреби людей та надавати необхідну допомогу від ДТЕК ВДЕ. Бо саме таким і має бути відповідальний бізнес», — вважає Олег Соловей.