В Березанській та Коблівській громадах привітали поліцейських з їх професійним святом (ФОТО)

0
709

4 липня в Україні відзначають День Національної поліції України. З цього приводу очільник Березанської громади Валерій Хомицький разом з головою Коблівської сілької ради Володимиром Паничем привітали колектив Березанського відділення поліції № 8 МРУП ГУНП в Миколаївській області з професійним святом та вручили в особі начальника відділення Дмитра Тесленка подяку колективу за сумлінне виконання службових обов’язків, служіння громаді та суспільству у забезпеченні охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання безпеки і порядку, ефективну співпрацю з органами місцевого самоврядування.

«Дякую колективу поліцейських за тісну співпрацю з селищною радою, за безкомпромісне служіння Березанській громаді, де безпека і спокій громадян досягається завдяки вашим доблесним силам. Нехай рівень злочинності знижується з кожним днем. Залишайтеся гідними представниками своєї доблесної професії! Нехай ваші трудові будні будуть спокійними, а в сім’ях панує мир і любов», — привітав поліцейських голова Березанської селищної ради. 

Також з Днем національної поліції привітав провоохоронців голова Коблівської територіальної громади Володимир Панич та вручив подяки колективу та поліцейським.

Обласне керівництво на честь професійного свята відзначило найкращого поліцейського грамотою. 

«Найвища оцінка діяльності Національної поліціі — довіра та подяка місцевого населення», — вважає керівник відділення поліції № 8 МРУП ГУНП в Миколаївській області Дмитро Тесленко.