Березанщина відзначила ДТЕК ВДЕ подякою у День Конституції України

0
293

У День Конституції України голова Березанської селищної ради Валерій Хоміцький відзначив нагородами та подяками всіх, хто продовжує працювати й підтримувати громаду в ці важкі для країни часи.

Визнання отримали працівники селищної ради та підпорядкованих закладів, старости сіл, волонтери, активні громадяни та представники бізнесу. Серед нагороджених – ДТЕК Тилігульська ВЕС. Подяку отримав головний інженер ДТЕК Тилігульської ВЕС Костянтин Лебедєв.

«Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій ви прийшли на допомогу, за вашу людяність, самовіддану працю. Нині завдяки вам воює не тільки зброя – воює український дух, який неможливо здолати», –  зазначив голова Березанської селищної ради Валерій Хоміцький.

ДТЕК ВДЕ системно підтримує Березанську та Коблівську громади і планує робити це надалі. Від початку війни до Березанської громаді було передано велику партію медикаментів, декілька тонн харчових продуктів, трифазний генератор, засоби захисту для ТРО тощо.

«ДТЕК ВДЕ надає постійну підтримку Миколаївській області, зокрема – місту Миколаєву, Березанській та Коблівській територіальним громадам. Допомагаємо ліками, продуктами харчування, картками на паливо, засобами захисту та іншими необхідними у цей час речами. Дякуємо Березанщині за високе визнання наших зусиль. Бажаємо скорішого миру й процвітання Миколаївщині та всій Україні!», –  зазначив директор ДТЕК Тилігульської ВЕС Олег Соловей.

За матеріалом прес-центру компанії ДТЕК ВДЕ.