Благодійний фонд «Розвиток Коблево» доставив військовослужбовцям Миколаївщини медикаменти

0
429

Благодійники та волонтери Коблівської громади продовжують надавати активну підтримку як мирному населенню, так і військовослужбовцям Миколаївщини, які боронять область на передових позиціях. Так, Благодійний Фонд Олега Боза «Розвиток Коблево» вже вкотре особисто передав 4 ящики з медикаментами для потреб бійців ЗСУ Миколаєва у кооперації із Всеукраїнським благодійним фондом «Серце до серця».

«Ми намагаємося допомагати всім, кому це потрібно більш за все з самих перших днів ворожого вторгнення на територію нашої держави та Миколаївської області, а також закликаємо і інших благодійників об’єднуватися у спільній добрій справі», — розповів очільник БФ «Розвиток Коблево» Олег Боз.

Нагадаємо, що благодійна організація «Розвиток Коблево», яка існує та працює під гаслом «Розвивай. Живи. Допомагай.» активно підтримує також і місцевих жителів як Коблівської громади, так і Миколаївського району у взаємодії з партнерами та місцевими сільськими та селищними радами, підприємцями та волонтерськими об’єднаннями.

«У важкі часи люди особливо повинні відчувати, що вони не залишилися на самоті. Коблівська громада гостинно прийняла тих людей, хто вимушений був бігти від війни та ворожих атак. Деякі сім’ї залишилися без житла, але ми всі разом працюємо над тим, щоб ці люди відчували підтримку. Також намагаємося допомагати армії — одним словом дружно працюємо над майбутньою перемогою», — також зазначив Олег Боз.