Жителі Коблівської громади оголосили про благодійний збір коштів для медичної сестри з місцевої амбулаторії — у жінки діагностовано рак

0
361

Мешканка Коблівської громади, медична сестра Коблівської амбулаторії Олена Коліщук дуже потрібує фінансової підтримки та допомоги у боротьбі із страшною хворобою — у жінки було діагностовано рак та вона перенесла вже другу операцію. Про це повідомили небайдужі односельці та мешканці сел Коблівської територіальної громади у місцевих чатах та соціальних сетях. 

Місцева жителька с. Коблеве Анна Василішина опублікувала наступний допис в одному з вайбер чатів Коблівської громади із закликанням допомогти жіночці подолати страшну хворобу:

«Шановна громада!!! Хочу звернутися до всіх небайдужих!!! Необхідна фінансова допомога нашій мешканці, нашій медичній сестрі з Коблівської амбулаторії Коліщук Олені!!! Ця жінка завжди, в будь-яку годину доби бігла на допомогу будь-якій людині, врятувала не одне життя, завжди прикладала всі зусилля аби допомогти людям!!! Мабуть в нашій громаді немає такої людини, яка не зверталась до неї за допомогою… І ось настав цей страшний день, коли вона сама потребує нашої з вами допомоги… В Альони діагностували рак…вона перенесла вже другу операцію і зараз вона в лікарні… Я розумію що зараз дуже скрутний час, йде війна, але навіть гривня може врятувати життя тій людині, яка все життя рятує наші!!! Будь ласка, прошу всіх хто має можливість допомогти, долучайтесь до збору коштів і підтримки на лікування Олени!!! Ця хвороба нищівна, самотужки з нею дуже важко боротися!!! Сподіваюся на загальну підтримку!!! Разом ми врятували вже не одне життя, і це врятуємо!!! Тримайся і одужуй Олена, ти наша вічна рятівниця!!!!», — пише Анна Василішина.

Карта Олени для допомоги: 4731219645497334