На території Березанки та одного з сіл Миколаївського району виявили наркотичні засоби та несанкціоновану зброю (ФОТО)

0
1221

На жаль, коли кожного дня гинуть найкращі люди України в боротьбі за безпеку, свободу, незалежність та територіальну цілісність, деякі «мужчІни» отруюють себе, та не лише себе, шляхом вживання, виготовлення і розповсюдження наркотичних речовин, розповідає Дмитро Тесленко, очільник відділення поліції № 8 МРУП ГУНП в Миколаївської області на своїй сторінці у соціальній мережі. 

Сьогодні співробітники відділення поліції № 8 МРУП ГУНП в Миколаївській області разом із оперативниками УБН в Миколаївській області, за процесуального керівництва Миколаївської окружної прокуратури, провели низку одночасних санкціонованих обшуків на території Березанки та одного з сіл Миколаївського району.

За результатами проведених слідчих дій слідчі вилучили:
⁃ насіння коноплі;
⁃ речовину роду конопель рослинного походження у висушеному стані;
⁃ пристрої для вживання наркоречовини;
⁃ речовини, що є прекурсорами для виготовлення особливо небезпечної наркотичної речовини «амфетамін» (пропен);
⁃ скляні колби з нашаруваннями;
⁃ штик- ножі для Автомату Калашникова;
⁃ гранати «РГД-5»;
⁃ патрони калібру 5,45.

Після проведення усіх експертних досліджень діям усіх фігурантів буде надана відповідна правова кваліфікація, відповідно до Кримінального кодексу України.

«На території оперативного обслуговування відділення поліції № 8 МРУП ГУНП в Миколаївській області не місце для вживання, зберігання, виготовлення, збуту наркотичних речови»,- нагадав поліцейський.

На будь-які подібні прояви порушення закону настане відповідна реакція поліції, з неминучим та безальтернативним притягненням до відповідальності.

«Шановні місцеві мешканці, у разі наявності у вас інформації щодо незаконного обігу наркотичних речовин та (або) їх прекурсорів, прошу невідкладно звертатися до поліцейських ВП №8 МРУП ГУНП в Миколаївській області (смт Березанка) або за номером 102», — звернувся до мешканців громади Дмитро Тесленко.