Увага! Оголошено творчий конкурс: «Намалюй мрію про море»

0
357

Війна принесла в наші життя корективи, змінила його звичний плин, а також відібрала в нас наше море. Але впевнені – лише тимчасово. До того ж вона не здатна забрати у нас головне – здатність вірити та мріяти.

Справжні фанати Чорного моря запрошують вас взяти участь у конкурсі та помріяти разом з ними про те, як всі зустрінуться з нашим морем після перемоги, як ми допоможемо йому відновитися, як гулятимемо його вільними від мін та снарядів берегами, знову вивчатимемо його секрети, насолоджуватимемось його безкраїми синіми просторами!

Або, можливо, ви хочете висловити щиру любов або тугу за ним, чи уявити, як море саме зараз захищає нас від ворогів. Будь-які прояви фантазії вітаються!

Тож нумо ділитися думками, почуттями та мріями про море:

1) Створіть малюнок у зручному для вас форматі. Ви можете обрати будь-які матеріали або спосіб створення свого малюнку.
2) Викладіть малюнок на Facebook з хештегом #МріїЧорногоМоря та надішліть в особисті повідомлення Kate Surai до 31.05 включно.
3) Заповніть коротеньку анкету за посиланням: https://forms.gle/5qyZ7ppe2o3iHrWc7.
4) Отримайте підтвердження про отримання вашої роботи.
В період з 01.06 по 07.06 ми опублікуємо всі роботи на нашій сторінці, а також оберемо 5 найкращих робіт. Кожен переможець отримає брелок з переробленого пластику та портативне радіо, щоб завжди бути на хвилі новин.
Усі учасники отримають диплом про участь в електронному вигляді.
Долучайтеся! Давайте мріяти про наше Чорне море разом!
P.S.: Декілька найкращих робіт ляжуть в основу спеціальної колекції листівок і будуть розповсюджені в країнах Чорноморського регіону та ЄС.
Конкурс проводиться за підтримки проєкту ЄС / ПРООН «Європейський Союз для посилення екологічного моніторингу Чорного моря» (EU4EMBLAS) 🔗 https://emblasproject.org/