Володимир Погадаєв провів перемовини з керівництвом адміністрації польського Urząd Gminy Łomża.

2 березня депутат Миколаївської обласної ради Володимир Погадаєв провів перемови у Zoom з керівництвом адміністрації польського міста Urząd Gminy Łomża. Про це він повідомив на своїй сторінці у facebook. 

«Дякую пану Piotr Kłys за ініціативу та підтримку. До нас буде доправлена гуманітарна допомога! Слава Україні! Chwała Polski!», — повідомляє Володимир Погадаєв.

Польські волонтери допомагають нашим біженцям знайти притулок в Польщі. Також вони збирають гуманітарну допомогу, медикаменти, паливо, продукти харчування тощо. Ще наші польські брати займаються евакуацією сімей активістів з 1-ї лінії. 

На польському сайті «Humandoc» розповідають про Фонд HumanDoc, який вже не перший рік надає підтримку постраждалим від війни на сході Україні. Також волонтери фонду зараз збирають кошти для допомоги українському народу.

«В Україні вже багато років працює Фонд HumanDoc, де, зокрема, 2 роки ми керували Центром підтримки та інтеграції для людей, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України та змушені були покинути свої домівки. Ми надали допомогу десяткам тисяч постраждалих. Також ми допомагаємо жертвам інших конфліктів та репресій, в т.ч. з Білорусі та Афганістану» , — повідомляє редакція сайту HumanDoc