В Березанській ДЮСШ наприкінці 2021 року був зроблений частковий ремонт

Березанська селищна рада створює умови для тренування юним спортсменам громади. Про це повідомляє прес-секретар Березанської селищної ради Тетяна Чудна на своїй facebook-сторінці.
Понад 35 років учні Березанської громади активно займаються спортом в Дитячо-юнацькій спортивній школі і радують своїми досягненнями у багатьох видах спорту. Мають високі спортивні досягнення – звання чемпіона України, нагороди різного рівня, грамоти, одноразові стипендії селищного голови. Звісно, що процес тренування має проходити у комфортних умовах — світлих та теплих залах, за наявності санітарно-гігієнічних кімнат, що є немало важливим для досягнення нових висот.

Так, дбаючи про розвиток спорту серед молоді і дітей початкових класів, за кошти селищного бюджету наприкінці 2021 року оновлено спортивний зал ДЮСШ для волейболу, настільного тенісу і футболу поставлені нові металопластикові вікна та двері, задля безпеки дітей на батареї опалення встановлено нову захисну обрешітку.

Власними силами зроблено косметичний ремонт у кабінеті директора. Ошатний вигляд має і борцівський зал після ремонту. Тут облаштовано санітарно-гігієнічну кімнату, де діти матимуть змогу прийняти душ після тренувань. Також замінено освітлення, пофарбовано стіни, ремонт стелі у залі, коридорі та роздягальні.

На усі вищезазначені заходи відділом освіти, культури, молоді і спорту Березанської селищної ради освоєно коштів на загальну суму 453 856 гривень.
Також попереду є ще плани на проведення капітальних ремонтів спортивних залів – це утеплення фасадів, заміна даху та реконструкція санітарно-гігієнічної кімнати спортивного залу ДЮСШ. І є упевненість в тому, що за підтримки небайдужого керівництва громади успіх у реалізації наміченого буде досягнуто вже у поточному році.