Артисти Березанського СБК відвідали село Щасливе із святковою програмою (ФОТО)

0
677

5 січня творчий колектив Березанського селищного Будинку культури приймали в селі Щасливе. Артисти підготували новорічно-різдвяну концертну програму з вокальними номерами, театралізацією та запальними конкурсами, яка приймалась мешканцями села на «Ура!», розповідається на фейсбук-сторінці Березанського СБК. 

Родзинкою вечора стали виступи танцювального колективу Березанського ЗЗСО I-III ступенів «Feel Good» під керівництвом Єлизавети Варфоломієвої.

Святковий захід планувався на 30 грудня але, погодні умови внесли до гастрольного графіку свої корективи. Гарний святковий настрій відвідувачам Щасливської клубної філії на протязі всього дійства створювала креативно та красиво вбрана глядацька зала.

Творчі колективи запросила в гості завідувач Щасливської клубної філії Тетяна Лутченко. Разом із старостою села, Іриною Пирог-Кравчук, вони створили комфортні умови для виступу артистів, а маленькім відвідувачам було презентовано солодощі.

Директор Березанського СБК Ірина Зіміна-Яценко висловила щиру подяку за теплий прийом всім, хто був присутній в той вечір на заході та артистам — аматорам, які дуже професійно створили казкове дійство: Тетяні Кравець, Євгену Дубровіну, Ользі Степаненко, Валентині Волошиній, Олені та Анатолію Шатайло, Нікіті Губернаторову, Надії та Анні Пузирніковим, Вікторії Вовченко! Окрему подяку за співпрацю також було висловлено керівнику танцювального колективу Feel Good пані Єлизаветі та її вихованцям, а за якісну, професійну роботу — керівнику вокальної студії — Юрію Харченко!