В Коблівській громаді затвердили кандидатури на посади старост

0
837

На офіційному сайті Коблівської сільської територіальної громади з’явилася інформація щодо затвердження кандидатур на посади старост у п’яти старостинських округах громади. З повним текстом рішення можна ознайомитись на сайті Коблівської ОТГ. Також посаду старости буде включено до персонального складу виконавчого комітету Коблівської сільської ради.

Згідно з рішенням Коблівської сільської ради на посаду старост затверджені такі кандидатури:

  1. Рибаківського старостинського округу, з адміністративним центром в селі Рибаківка, у складі населених пунктів: село Рибаківка, село Лугове, село Глибоке — АРТЕМЕНКО ЮЛІЮ СЕРГІЇВНУ;  
  2. Новофедорівського старостинського округу, з адміністративним центром в селі Новофедорівка, у складі населених пунктів: село Новофедорівка, село Федорівка — СТЕПАНЕНКО НАТАЛЮ ВАСИЛІВНУ;
  3. Українського старостинського округу, з адміністративним центром в селі Українка, у складі населених пунктів: село Українка, село Бессарабка – ВИШНІВСЬКУ  ІРИНУ ОЛЕГІВНУ;
  4. Анатолівського старостинського округу, з адміністративним центром в селі Анатолівка, у складі населеного пункту села Анатолівка – ТЕГЛЕВЕЦЬ  РОМАНА МИКОЛАЙОВИЧА:
  5. Тузлівського старостинського округу, з адміністративним центром в селі Тузли, у складі населеного пункту Тузли — РИМБАЛОВИЧА СЕРГІЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧА.

Новозатверджені старости також мають скласти Присягу посадової особи органів місцевого самоврядування та підписати її текст.

Нагадаємо, що староста представляє інтереси жителів села в громаді, здійснює комунікацію між владою та громадою села. Також староста відповідає за активізацію громади у прийнятті рішень, працює з місцевими громадськими об’єднаннями.