У Коблівській громаді гучно та весело зустрічали Святого Миколая (ФОТО)

0
319

19 грудня у Коблівській громаді біля сільської ради відбулось свято Святого Миколая, яке було організовано комунальним закладом «Коблівський центр дозвілля та розвитку особистості» спільно з іншими структурними підрозділами сільської ради та творчими колективами Коблівської громади, розповідає офіційний сайт Коблівської ОТГ.

Також до свята долучилася Коблівська публічна бібліотека, представниці якої підготували святкову безпрограшну лотерею для юних жителів Коблівської громади. Діти виконували різні завдання, які самі виймали і за це отримували призи.

«Лотерея пройшла дуже насичено та цікаво. Без виграшу не залишився ніхто»,- повідомляється на сторінці групи «Коблево культура ОТГ».

Також активну допомогу в організації свята надали небайдужі люди з активною життєвою позицією та позитивним настроєм: голова Коблівської сільської ради Володимир Панич, «Команда розвитку Коблівської ОТГ» та її лідер Микола Балан, підприємець Віталій Попа. Гарний настрій для батьків маленьких жителів Коблівської ОТГ забезпечувало ПАТ «Коблево», а смачним шашликом пригощало кафе «Смачно». Усім, хто стався небайдужим та надав допомогу в організації та проведенні такого масштабного свята, щиро висловила подяку директор «Коблівського Центру дозвілля та розвитку особистості» Оксана Годун. 

Також Оксана Годун зазначила, що як і завжди, до організації свята охоче долучились артисти та творчі колективи Коблівської громади.

«Сьогодні я втомилась але працювала с великим задоволенням, тому що у мене були феї, які допомагали: Шановні Катерина Михайлівна, завідуюча Новофедорівський СБК та її колектив «ВІДРОДЖЕННЯ»; Катюша Скотник; Ліля Маткевич; Оленка Дубініна; дівчатам з Коблівський аматорський театр «ЧАЙКА» під керівництвом Білик Ірини; Коблівська публічна бібліотека; Бергалевич Павло; моїм дівчаткам з танцювального колективу; Олексію Сівкову — хочу висловити Вам свою подяку та низький уклін за допомогу у ці дні. Дякую!», — подякувала артистам директорка Коблівського ЦД та РО.

На святі лунали пісні, проводилися конкурси. На всіх юних жителів, присутніх на святі, чекала розважальна програма, а також святкові сюрпризи. Також незвичайною особливістю свята стала ціла вантажна машина з подарунками.