В Анатолівському пункті надання медичної допомоги з’явилось сучасне обладнання завдяки участі у конкурсі «Громада своїми руками»

0
663

В селі Анатолівка Коблівської територіальної громади вдалося реалізувати три проекти в рамках конкурсу «Громада своїми руками», який здійснювався на території громади за фінансової підтримки компанії ДТЕК. Про це повідомили в «Агенції місцевого розвитку Коблівської ОТГ».

Одним з таких проектів під назвою «Сучасне обладнання для пункту надання медичної допомоги» був реалізований ініціативною групою «Здоров’я на першому плані». Керівником ініціативної групи виступила Вікторія Ковальчук. Метою проекту активісти зазаначили збільшення кількості та якості надання медичних послуг жителям села.

Проект передбачав собою облаштування приміщення пункту надання медичної допомоги в селі Анатолівка необхідним сучасним обладнанням, таким як електрокардіограф, апарат для електрофорезу, лампа для кварцування, ростомір, медичні шафи, столик для інструментів процедурні кушетки та коридорні дивани.

Завдяки цьому обладнанню у працівників медичного пункту села Анатолівка з’явиться можливість забезпечити більш якісні та сучасні медичні послуги, а у всіх категорій населення села — отримувати більш якісне лікування. Також шляхом забезпечення сучасної діагностики знизиться рівень захорюваності на серцево-судинні хвороби.