Вихованці гуртка «Палітра» долучились до благодійної акції «Донбас-Україна», яку оголошено в Коблівській громаді (ФОТО)

0
483

10 вихованців гуртка «Палітра» Коблівського ЗЗСО приєдналися до благодійної новорічної акції «Донбас-Україна», яка оголошена в навчальному закладі та триватиме до 23 грудня включно, та привітали військовослужбовців 36 бригади СЗУ, які зараз захищають нашу Батьківщину, з новорічними святами, котрі вже не за горами.  

Про це кореспонденту koblevo.news розповіла чарівна кервниця гуртка «Палітра» Стефанія Чаплигіна.

«Ця акція триватиме у школі та Коблівській громаді. Ми вирішили приєднатися. Передали все адміністрації школи. А вони вже далі», — розповідає пані Стефанія.

Щоб підтримати захисників, маленькі художники створили святкові новорічні листівки та написали на них свої щирі, приємні побажання. Кожен з них намагався вкласти часточку тепла та любові у свої листи.

«Діти побажали швидкого повернення до родини, щасливих свят, міцного здоров’я. У своїх листівках розповіли про себе, висловлюючи свою повагу до військових. Також намалювали родину, яка чекає тата додому, або подарунок під ялинкою, який чекає на солдата», — розповідає керівниця гуртка Стефанія Чаплигіна. 

Разом з листівками діти передали для солдатів святкові смаколики.

«Сподіваємося, що наша творчість і щирі бажання зможуть підтримати захисників нашої країни», — вважає Стефанія. 

Адміністрація Коблівського ЗЗСО також закликає доєднатися до акції «Донбас-Україна» усіх небайдужих на своїй сторінці у соцмережі Facebook. 

Великою допомогою для віськовослужбовців стануть солодощі, чай, кава, засоби особистої гігієни, листівки, листи, малюнки. Ще дуже велику потребу мають у ганчір’ях (для чистки зброї).

Активно долучитися до акції запрошуються усі небайдужі жителі Коблівської громади та школярі. Збір проводиться в приміщенні навчального закладу. Акція триватиме до 23 грудня включно.