Завдяки спонсорській допомозі місцевого фермера у Дмитрівці висадили понад 100 саджанців молодих дерев (ФОТО)

0
461

Влітку голова фермерського господарства «Журівське» Іван Яковлєв пообіцяв озеленити Дмитрівку. Нещодавно він запропонував нам самостійно обрати види дерев для посадки. Про цю добру справу розповідає староста Світлана Панчишина на своїй сторінці у соцмережі Facebook. 

Перевагу було віддано каштанам, дубам і софорам, які не бояться південного посушливого клімату.

«Іван Анатолійович сам закупив і привіз для дмитрівчан 102 красені-дерева. Минулого тижня місцеві активісти, вчителі, учні, вихователі, працівники селищної ради озеленили Дмитрівку. Саджанці справді гарні та якісні. Окрім цих гарних дерев, керівник фермерського господарства пообіцяв навесні продовжити озеленення Дмитрівки вдвічі більшою кількістю лип», — розповідає староста. 

Зараз головне, щоб ці чудові 102 саджанці вціліли та не були ушкоджені. Також Світлана сподівається, що свідомість людей буде зростати, а господарі тварин з розумінням і відповідальністю віднесуться до чужої праці та затрачених коштів — загальна вартість дерев становить 19 тисяч 250 гривень. 

«Акцентую на цьому з тієї причини, що декілька тижнів тому у Дмитрівці були посаджені невеличкі саджанці дерев і кущів, частину з яких вже не видно сьогодні», — наголосила Світлана Панчишина.

Також староста від імені всіх місцевих жителів подякувала Івану Бойченку, який особисто вирив власною технікою частину ям для посадки дерев, керівництву ПСП «Дмитрівка» і ПП «Ганнівське» за надані ємності з водою для літнього поливу посаджених дерев навесні та дерев, які прикрасили Дмитрівку минулого тижня.