Стало відомо, хто з вчителів закладів шкільної освіти прийматиме участь у конкурсі «Учитель року — 2022»

18 листопада Центром професійного розвитку педагогічних працівників Коблівської сільської ради в онлайн режимі проведено інформаційно-методичний семінар для вчителів, які прийматимуть участь у конкурсі «Учитель року — 2022». Про це повідомляє сайт Коблівської сільської територіальної громади. Під час заходу працівниками Центру було окреслено основні вимоги та умови щодо проведення Конкурсу, учасникам надано організаційно-методичні рекомендації.

Цього року у конкурсі «Учитель року — 2022» від закладів загальної середньої освіти Коблівської сільської ради прийматимуть участь у номінації «Біологія» Артеменко Людмила Миколаївна (Рибаківський ЗЗСО ), Кушнір Ольга Володимирівна (Новофедорівський ЗЗСО), у номінації «Інформатика» Горбурова Любов Леонідівна (Рибаківський ЗЗСО ), Фаріонов Олександр Олександрович (Новофедорівський ЗЗСО).

Також, до участі долучилася переможниця зонального етапу всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021 у номінації «Українська мова і література» Оліярник Марина Олексіївна, яка поділилася власним досвідом участі та словами підтримки висловила побажання нашим конкурсантам, що так важливо на разі.