Офіційні відповіді на звернення жителів сел Березанської громади щодо якості обслуговування «Укрпошти» (ДОКУМЕНТ)

0
493

29 жовтня Березанська селищна рада офіційно звернулася до керівництва АТ «Укрпошта» Єгора Косорукова щодо існуючих проблем в обслуговуванні населення Березанської громади послугами Укрпошти. Про це повідомляє прес-служба Березанської селищної територіальної громади.

До офіційного листа були додані копії листів від Ташинського, Дмитрівського, Лиманівського старостинських округів з проблемами і підписами мешканців, колективних листів жителів села Калинівка, Комісарівка та лист редакції газети «Березань».

Селищна рада пропонувала вивчити проблеми громадян та знайти шляхи їх вирішення. 15 та 18 листопада на адресу Березанської селищної ради надійшло два листи-відповіді від Укрпошти. 

В одній із офіційних відповідей представника поштового оператора зазначено, що для повноцінної роботи пересувних мобільних відділень потрібен час, щоб налагодити всі нюанси, а також на рівень роботи зараз впливає рівень захворюваності, який спостерігається по всій країні.

Також, незважаючи на звернення мешканців Комісарівки, у поштовій компанії повідомили, що посади листоноші в цьому селі не передбачено.