Жители Березанки присоединились к акции «Чистая окружающая среда»

0
56

Сегодня жители дома 7 по улице Медицинской присоединились к акции «Чистая окружающая среда», хоть и в небольшой компании, но привели чистоту во дворе и на прилегающей к дому территории. Об этом на своей странице в Facebook написала одна из участниц акции Инна Токарь.

Инна Токарь обратилась ко всем жителям с призывом следить за чистотой и в первую очередь за самими собой. В частности, учить детей не кидать мусор под ноги, и тогда уборки территории станут реже и даже будут приносить удовольствие.

«Шо хочу сказати, в дворах наших більш менш чисто, бо прибираємо частіше, чого не можна сказати про прилеглу територію біля багатоповерхівок. Наша дружна команда винесла більше десяти величезних мішків з різноманітним сміттям, від обгорток, пакетів та пластикових, скляних бутилок. Я розумію, не все це кидається під ноги бездумно, велика частина налітає зі смітників. Тому єдине, на що можу сподіватись та просити свідомих громадян — будь ласка, виходячи на вулицю у домашніх справах, захватіть пустий пакет та накидайте вуличного сміття хоч скільки зможете. Це значно може змінити ситуацію. Велике прохання- не кидайте бутилки та пакети на городі, якщо відправляєте дітей виносити сміття вчіть класти його в бак, а не за чиїмось гаражем наприклад, воно все потім розвіюється вітром по полю, а потім між цим брудом грають наші діти та ходимо ми самі. Все гарно у березанців , але думка «нехай за мною прибере хтось» дуже засіла у нас в мізках. А поміж тим, ми з боку викладаємо не як європейці, а як жителі трущоб, і більшості просто байдуже. Тому прошу, долучайтесь до наведення порядку не лише біля будинків, а й навколо. Особливо запрошую жителів чотириповерхівки, п’ятиповерхівки та сусідніх двоповерхових будинків, бо в полі сміття стільки вже, що аж страшно», — поделилась Инна Токарь.